Behandlingar

Massage & healing - Forsbacka Gävle Hofors Sandviken Storvik Uppsala

Välkommen på massage, healing eller någon annan behandling, jag finns i Forsbacka men jag vänder mig även till er i Gävle, Hofors, Sandviken, Storvik och Uppsala med flera.


Massage

En skön och avslappnande stund för din kropp.

Här används en skön och mjukgörande massagelotion med antingen aloe vera eller med en svag doft av citrus, du väljer själv det som passar dig.

Du kan också välja massageolja där vi kan använda en eteriskolja utifrån dina behov.

Tid: ca 30 minuter

350kr

Access Bars


Det här är en behandling där du ligger under en skön filt, med kläderna på, på massagebänken. Sedan kommer 32 punkter på ditt huvud och i ansiktet att beröras under behandlingen. I den stressade värld vi lever i idag gör att signalbanorna i hjärnan kan skadas och denna behandling sägs kunna koppla ihop dem igen. Även om du inte känner några förändringar så kan du se behandlingen som en skön och avkopplande stund. En del säger att Bars ger samma avslappning som en vanlig massage.


Tid: ca 60 minuter

550kr

ReikiReiki är en energimedicinsk metod och har sitt ursprung i Japan.

En Reikibehandling ger djup avslappning och syftar till att reducera
stress och hjälpa kroppen till självläkning på alla nivåer:
psykiskt, fysiskt och andligt.

Vid en behandling är man fullt påklädd och klienten kan stå, sitta eller ligga, men vid en fullständig behandling, som brukar ta cirka 60 min, ligger oftast klienten ner bekvämt med kudde och filt på en behandlingsbänk.
Reikiterapeuten förmedlar då livsenergi genom sina händer vilka kan upplevas som varma, pulserande och håller dem stilla direkt på, eller en bit ovanför, kroppen.

Det brukar vara en hel rad olika handpositioner, både på fram- och baksidan av kroppen, eftersom allt som man varit med om och upplevt finns lagrat på olika ställen i kroppen.

Under total avslappning löses dessa kroppsminnen / spänningar upp, och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Klientens kraft kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi så ökar kroppens förmåga att läka sig själv och immunförsvaret boostas.

Många upplever att deras muskler slappnar av, minnet blir bättre, orken kommer tillbaka och det finns även dem som blir helt fri från fysiska spänningar och diverse ryggproblem.
Ett inre lugn och välmående som sprids i både kropp och själ.

En Reikibehandling frigör mycket i din kropp och det är viktigt att dricka vatten efteråt, då det släpps ut skräp/toxiner från de spända musklerna och cellerna i kroppen. Och om du tex äter medicin så kan detta rensas ur snabbare i kroppen, så glöm inte att dricka lite extra efteråt.


Nu finns det ett paket pris för Reiki behandlingar.

Jag har valt att sätta ihop ett paket med

3 behandlingar för 1500kr (ord.pris 1950kr).

Vill du göra en kick-start så gör vi en plan för det vid ditt första besök samt bokar in de 2 behandlingarna som är kvar. 


För mer information om Reiki är kan du läsa här på hemsidan under fliken för behandlingar eller på min sida på Bokadirekt.

På Reikiforbundet.se finns också mer information.


Har du frågor så hör av dig till mig på mejl, messenger eller sms, så kontaktar jag dig.


Tid: ca 60 minuter

650kr

1500kr

3 behandlingar

Distanshealing


Lägg eller sätt dig bekvämt hemma i sängen eller i en skön fåtölj med en skön filt om dig. Om du vill kan du tända lite ljus och sätta på stämningsfull musik.

Innan vi börjar har du skickat lite information om vad som jag ska skicka healingen till, detta får du mer information kring om du väljer denna behandling. Du ligger eller sitter i minst ca 30 minuter, detta för att healingenergin ska hinna landa och börja att arbeta med det område som ska behandlas.


Tid: ca 30 minuter

350kr

Regndroppsmassage


Det är en mjuk och rogivande behandling som ges med  eteriskaoljor. Oljorna appliceras på fötter och rygg med taktil massage.

Jag använder mig av Young Livings eteriska oljor som är marknadens renaste.

 

Den här tekniken sägs stimulera kroppens nervimpulser till hjärnan och ger en ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. De eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.


Behandlingen sägs öka kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Den rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.


Tid: ca 75 minuter


750kr