Om mig

Här kommer jag att berätta lite om själv, vi börjar lite formellt.


Jag heter Katrin Gille bor mellan i Forsbacka mellan Gävle och Sandviken. Anledningen till att jag startade Katrins LivsBalans, efter flera år som fritidspedagog, är att jag vill hjälpa människor att må bättre och få ihop livspusslet.


Våren 2006 blev jag klar hälsopedagog på Högskolan i Gävle och under den tiden utbildade jag mig även till Diplomerad massör och det gör att jag idag kan ge dig klassisk massage för dina stela och ömma muskler.


Jag har även utbildat mig inom lite olika alternativa metoder för att kunna hjälpa dig att reducera stress, det kan jag göra genom att ge dig en Regndroppsmassage, Reiki behandling, Access bars och Vit tidshealing. Har du inte provat någon av dessa behandlingar så rekommenderar jag dig att prova. Jag kan nästan lova att du går härifrån avslappnad.


2021 utökade jag min verktygslåda med att bli Diplomerad coach och den utbildningen är godkänd hos ICF – International Coaching Federation. Det gör att jag kan hjälpa dig att göra de förändringarna du vill oavsett om det gäller träning, byta arbete, eller komma fram till vad du vill göra i ditt liv. När jag coachar vill jag att det ska kännas rätt för dig och att du gör det för din egen skull och inte för att andra tycker att det är rätt väg.

 

Om varför jag valde att starta Katrins LivsBalans.


Jag som många andra har varit utbränd eller jag hade utmattningssyndrom som det egentligen heter. Det är inget som jag vill att du ska behöva genomgå så jag vill finnas här och hjälpa dig att få balans i livet innan du bränner ut dig. Jag finns givetvis här för dig som är i utmattning och är på väg tillbaka och vill göra ditt liv mer hållbart och lära dig vad som är rätt för dig.


När jag var på väg tillbaka till ett hållbart liv gjorde jag ett löfte till mig själv och det var att inte hamna i utmattning igen. Det är inte ett lätt löfte att hålla, men det går och det är viktigt att du har någon som kan hjälpa dig att göra det. När jag kände att jag var på väg att hamna tillbaka i utmattningssyndrom så valde jag att avsluta min anställning och starta mitt eget företag där jag ska hjälpa dig och andra att göra rätt val utifrån dig själv.


Här hos mig kan du ta hand om dig mentalt, kroppsligt och själsligt. Det kan du göra genom coachning, massage eller healing.