Coaching


Coaching Forsbacka Gävle Hofors Sandviken Storvik Uppsala


Välkommen till Katrins Livsbalans för coahing, jag vänder mig till er i bland annat Forsbacka, Gävle, Hofors, Sandviken, Storvik och Uppsala med flera. Vill du göra förändringar i ditt liv, antingen privat eller på jobbet? Kanske är det så att du vill ändra på någon vana du har idag, då kan coaching vara något för dig.Vad är coaching?

Coaching är ett samarbete mellan dig som klient och mig som coach, vi kommer tillsammans att arbeta oss mot det mål som du vill uppnå. Det som är viktigt att veta är att jag som coach inte sitter på några svar och lösningar på det som du vill förändra. Jag är ett verktyg för att du ska kunna fokusera på ditt mål och utforska olika möjligheter att nå dit. Det kommer jag att göra genom att ställa frågor som gör att du kommer fram till den bästa lösningen för dig.


Coaching är en process som utgår ifrån nuet och framåt, under våra samtal kommer vi säkert att blicka lite bakåt men fokus ligger på att komma fram till det som du vill uppnå. I den här processen kommer du lära känna dig själv och vad du står för, det finns inget rätt eller fel. Det är du som klient som äger processen och det är du som gör jobbet med att komma framåt på din väg. Med mitt arbete utgår jag från Forsbacka men jag vänder mig även till er i bland annat Gävle, Hofors, Sandviken, Storvik och Uppsala med omnejd.Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt samtal, så berättar jag mer.

Sagt om mig:


“Jag vill varmt rekomendera Katrin Gille som coach. Hennes mjuka, lugna behagliga sätt invaggar mig i trygghet, ger tid till eftertanke, bra frågor som hittar in i mina dolda vrår för att hämta svaren som alltid finns inom mig själv. Med Katrins coaching synliggjordes vad jag behövde ta itu med för att nå fram till mitt mål som jag satte när vi började arbeta tillsammans.”


Vailet Eldmåne


Sagt om mig:


“Jag vill varmt rekommendera Katrin som coach! Hon lyssnar, utmanar där det behövs, stöttar och ser hela dig. Katrin är reflekterande och får en verkligen att tänka till och fundera och utmana sig själv. Ett samtal som gör skillnad och får en att vilja göra de förändringar man tänkt på”Pia Bellander